Justin och Caitlin

Är det kanadensiska underbarnet Justin Bieber singel eller inte? Planeten undrar nu om hans relation med hans ex-flickvän Caitlin!
Ryktet löper och för närvarande är det omöjligt att veta om det är sant eller falskt eftersom Justin Bieber är hemlighetsfull om sitt privatliv.
Faktum är att om det lilla kanadensiska underbarnet utan problem medger alla hans crushar på stjärnor som Kim Kardashian, Selena Gomez och Cheryl Cole, är han dock väldigt snål på detaljer när det gäller frågan om vem som får hans hjärta att slå.
Nå, singel eller inte våran vän, Justin? Tidningen Life and Style bjöd allvarligt över frågan och upptäckte att, oj vilken överraskning, Justin tycks vara mycket nära sin ex-flickvän Caitlin Beadles, som han gjorde slut med innan hans karriär startade.
Baserat på tweets postade av båda ungdomarna, Life And Style upptäcker att de till och med har spenderat några dagar tillsammans på Bahamas i början av juni månad. Information eller hjärntvättning? Som vi brukar säga; det här är en affär som ska följas!

Källa: Public.fr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här kan du läsa om allt från hans succé inom musikvärlden till var han har köpt sina skor!
Vi som driver bloggen heter Jasmine och Lina och vi båda är 15 år unga :)
Om du har något önskemål, någon fråga eller kanske vill göra ett länkbyte - maila då: [email protected]!
Take care goregous, /J.B.F

Om

Min profilbild

RSS 2.0


bloglovin