Justin + Vakna! Med The Voice = ?

På Vakna! Med The Voice pratade de precis om att en engelsktalande tjej hade mailat dem på Vakna! och skrivit att hon brukar kolla på programmet, oftast via youtube. Hon avslutade hela mailet med typ: "Min vän Justin Bieber brukar också kolla och han skulle vilja vara med i erat program". De på Vakna tog det med en nypa salt eftersom det finns tusentals tjejer där ute som låtsas känna Justin, men det visade sig sedan att tjejen som skrivit mailet hette Caitlin Beadles. Känner ni igen namnet? Oh yes. Caitlin Beadles är en av Justins närmaste vänner, och även hans exflickvän för er som inte visste det.

Vakna-teamet svarade på mailet och skrev bland annat "hälsa Justin", och därefter fick de ett svar där det stod "Justin tyckte att det var kul att ni hälsade och han hälsar att han gärna kommer förbi när han kommer till Sverige".

Om det inte är så att någon låtsas vara Caitlin, så kan det här betyda att Justin kommer att besöka Vakna! Med The Voice när han kommer till Sverige! Vi hoppas att det här är sant nu!! :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du visa klippet när dem pratar om mailet från caitlin beadles.(The voice)

2010-05-06 @ 17:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här kan du läsa om allt från hans succé inom musikvärlden till var han har köpt sina skor!
Vi som driver bloggen heter Jasmine och Lina och vi båda är 15 år unga :)
Om du har något önskemål, någon fråga eller kanske vill göra ett länkbyte - maila då: [email protected]!
Take care goregous, /J.B.F

Om

Min profilbild

RSS 2.0


bloglovin