FANVIDEON ÄR HÄR!

OBS!! LÄS DETTA INNAN NI SER VIDEON!


 

Hej allihopa!


Nu är fanvideon äntligen klar! Denna video är ett sammarbete mellan JustinBieberFanclub (Jasmine) & JustinDrewBieber (Matilda och Nicolina) och vi är så glada för alla fina videos som kommit in! Så otroligt kreativa ni är, vi blir riktigt imponerade!


Tyvärr blev videon väldigt försenad med dessa orsaker:


1
: Jättemånga skickade in i fel filformat, drf gick inte alla videos att använda tyvärr. Vi fick dock vänta på att några skulle skicka in rätt format igen innan vi gjorde klart videon.


2
: Alla videos som kom in hade olika kvalla & ljud. Det var svårt att få ihop det på ett någorlunda bra sätt eftersom vissa hade JÄTTEhögt ljud & andra knappt så det hördes...Vissa skickade tom. in UTAN ljud, de videosarna tog vi tyvärr inte med...


3
: Sony Vegas programmet stödde inte vissa av era videos och drf fick allt förutom introt (som min kompis Sofie mixtrade ihop) göras i ett mindre proffsigt program - just för att så många som möjligt skulle få ha med sina videos.


4
: Vissa videos fick kortas ner så att allt inte skulle bli för långt. Vi har kortat ner det som har gått bra att korta ner, vissa videos går inte att göra det på så bra, tex. då folk sjunger & dansar...


5
: För er som inte fick med eran video:
Var inte ledsna! Vi kanske fixar en ny video inför hans födelsedag nästa år och då kmr vi skriva ut mer strikta regler så inget kan bli fel för er!


6
: Enjoy!


MVH

Jasmine, Matilda & Nicolina.


PS
. Dessa videos kmr dyka upp på Universals hemsida har de lovat! Vi är osäkra på om de skulle visa den för JB eftersom den vi haft kontakt med från Universal har slutat. Men då kan vi göra såhär istället:


ALLA som har Twitter - kopiera denna text & posta på eran twitter! Ni som inte har Twitter, skaffa! Skicka flera gånger per dag tills Justin bekräftat att han sett Part 1 & Part 2! Vi får INTE ge oss!


KOPIERA TILL DIN TWITTER & SKICKA NÅGRA GGR PER DAG TILLS HAN SETT:


"@justinbieber http://www.youtube.com/watch?v=tspqCdXtspw,THE Swedish fanvideo,let us know when u've seen the two parts of it:)"


Eftersom man bara kan skriva några rader på twitter så blir det ett sådant kort meddelande

DS.


PART 1

PART 2:



Kommentarer
Postat av: Lola

Jag vet vet hon vid 6:15 i Part 1 är! Det är min kompis kompis, jag har träffat henne :D

2010-05-21 @ 16:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Här kan du läsa om allt från hans succé inom musikvärlden till var han har köpt sina skor!
Vi som driver bloggen heter Jasmine och Lina och vi båda är 15 år unga :)
Om du har något önskemål, någon fråga eller kanske vill göra ett länkbyte - maila då: [email protected]!
Take care goregous, /J.B.F

Om

Min profilbild

RSS 2.0


bloglovin